Pedicure

Medisch pedicure Soest
Medisch pedicure Soest

 

Pijn aan de voeten door likdoorns? Last van ontsierende kalknagels? Veel eelt?

 

Het kan u het leven behoorlijk onaangenaam maken. Sommigen worden er onzeker van en durven de voeten niet meer in het openbaar te laten zien. 

 

Ik help u graag van klachten af. De zg. nettechniek zorgt ervoor dat de behandeling prettig aanvoelt. 


Medisch pedicure, aangesloten bij ProVoet en ProCert

 

Als u diabetes patiënt bent of u heeft reuma, dan bent u bij mij in goede handen. Ik ben medisch pedicure en ik ben aangesloten bij Provoet en ProCert. Dat betekent dat ik continue volgens de laatste normen word bijgeschoold en dat ik van de nieuwste ins en outs op de hoogte ben. Ook werk ik volgens de gestelde kwaliteitseisen. 

 

Uw voeten krijgen de extra professionele aandacht die nodig is bij de zeer kwetsbare voet. Tevens krijgt u van mij gedegen advies hoe u de voeten zelf optimaal kunt onderhouden.

 

Diabetes en reuma patiënten

Pedicure behandelingen via de podotherapeut. 

 

N.a.v. het behandelplan van de podotherapeut wordt een deel van de behandeling vergoed vanuit de basisverzekering, het betreft de medisch noodzakelijke voetzorg. 

Wilt u een volledig pedicure behandeling, dan betaalt u het niet declarabele deel van de behandeling rechtstreeks aan mij. Het betreft hier bijvoorbeeld het knippen van gezonde nagels of het incrèmen van de voeten. 

 

Reumapatiënten krijgen declaraties vaak (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij u ziektekosten verzekeraar. 

 

Oncologische voetzorg

 

Bij behandeling van kanker komt er zoveel op iemand af. Als het enigszins mogelijk is wil een mens ook nog genieten van een wandeling in de natuur. Er lekker op uit-wandelen-alleen of samen met het gezin. Daarvoor is het noodzakelijk dat de voeten in goede conditie zijn en goed zijn onderhouden.

 

Bij chemokuren ontstaan er soms complicaties aan de voeten. Als oncologisch voetzorg verlener ben ik bevoegd om uw voeten tijdens het traject te behandelen. Dit geschiedt uitsluitend na goedkeuring en in overleg met uw behandelend arts of het oncoteam. 

 

 

Tevens let ik erop hoe u de voeten preventief zo goed als mogelijk in goede conditie kan houden. Een ontspannende massage van de voeten en de onderbenen behoort tot de mogelijkheden. Even niet de patiënt zijn waaraan gesleuteld moet worden, gewoon genieten van het mens zijn...

 

 

 

Tarieven:


 

 

-      Basisbehandeling                                                 42,50

-      Medisch, diabeten en reumapatiënten                 45,00

-      Oncologische voetzorg                                         49,00

-      Deelbehandeling, alleen nagels knippen,

 Verwijderen 1 likdoorn, 1 eeltlocatie                      27,00

-      Diabetespatiënten via de podotherapeut,

 Niet declarabele deel van de behandeling           15,00

-      Mini voetmassage ca. 10 minuten                        10,00

-      Voetreflex massage max. 40 minuten                   38,50

-      Administratiekosten factuur voor de verzekering    2,50

 

 

 Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

 

 LET U A.U.B. OP DE ANNULERINGSVOORWAARDEN OP DE LAATSTE PAGINA

 

 

Ik maak gebruik van de zg. 'nattechniek'. Dat houdt in dat er tijdens de behandeling een spray op de voeten komt, dat geeft een zeer aangenaam en verfrissend gevoel. 

Voor al mijn diensten kan u een cadeaubon aanschaffen. Ook kan u betalen met een Knollenbon. De bonnen kunnen niet  ingewisseld worden voor geld.

 

Let u a.u.b. op de annuleringsvoorwaarden op de laatste pagina.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: op afspraak

Contact

Burgemeester Grothestraat 7a

3761 CJ  SOEST

06 333 33 280