Ayurvedische massages

 

Wat maakt de Ayurvedische massage zo bijzonder ten opzichte van andere massages? Dit type massage komt uit een oud beproefd gezondheidssysteem in India. Dokters waren er niet om zieke mensen te genezen, ze waren er om ervoor te zorgen dat mensen juist niet ziek werden. 

 

Massage is onderdeel van een gezonde leefwijze. Het houdt je spieren en gewrichten soepel, het activeert je lymfesysteem, het stimuleert je afweersysteem. Bovendien geeft regelmatige massage een gevoel van eigenwaarde. Je zit beter in je vel, Je voelt je snel een stuk rustiger en stabieler. 

 

Een Ayurvedische massage is niet heel erg stevig, maar zeker ook niet te zacht. Je wordt wel écht gemasseerd. De techniek bestaat uit lange rustige halen (effleurages), waardoor je snel en diep ontspant. Ik maak gebruik van warme biologische sesamolie. De warme olie geeft direct een gevoel van koestering. Ik noem het 'De kracht van zacht'.

 

Voor alle massages geldt: afspraken niet 24 uur van tevoren afgemeld, moet ik helaas in rekening brengen.

 

Massage Soest, yoga Soest, meditatie Soest, ayurveda, ayurvdedisch, Baarn

Volledige Ayurvedische massage, Abhyanga

Zoals de Ayurvedische massage oorspronkelijk bedoeld is, een complete lichaamsmassage. Ook de handen en de voetzolen. Als laatste de nek, het hoofd en het gezicht.  Om te voorkomen dat je afkoelt, wordt je tijdens het masseren afgedekt met een warm dekentje. 

 

Wanneer gewenst 'lees' ik je.  Geef ik je een analyse van de gesteldheid van je energieën. Geef ik je tips hoe je je energie kan verbeteren.

 

Duur: ca. anderhalf uur.

Kosten: 77,50 euro

Massage Soest, yoga Soest, mediatie Soest, ayurvedisch, ayurveda

Ayurvedische massage achterkant

 

Niet iedereen kan of wil anderhalf uur liggen voor een volledige massage. Daarom geef ik ook kortere massages,  zodat iedereen toch van deze heerlijke methode kan genieten.

 

Hierbij masseer ik de hele achterkant. Ook de handen en de voeten.

Als ik knoopjes in je nek voel, dan masseer ik deze uiteraard extra. Zodat je na afloop daadwerkelijk voelt dat je soepeler bent. Ook hier zijn het hoofd en het gezicht inbegrepen.

 

Duur: ca. 1 uur.

Kosten: 62,00 euro

Massage Soest, yoga Soest, meditatie Soest, ayurveda, ayurvedisch, Baarn

Ayurvedische massage rug - nek - schouders -

 

Heb je weinig tijd, maar wil je toch van de voordelen van een Ayurvedische massage genieten? Na ca. 30 minuten masseren voel je echt dat er wat gedaan is. Je nek is soepeler, eventuele hoofdpijn is verminderd. Je kan er weer tegenaan. 

 

Deze massage kost 40,00 euro


Voor al mijn diensten kan u een cadeaubon aanschaffen. Ook kan u betalen met een Knollenbon. De bonnen kunnen niet  ingewisseld worden voor geld.

 

Let u a.u.b. op de annuleringsvoorwaarden op de laatste pagina.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: op afspraak

Contact

Burgemeester Grothestraat 7a

3761 CJ  SOEST

06 333 33 280