Over Angela

 

Lang geleden kreeg ik van de reumatoloog de diagnose fibromyalgie. Ik had destijds eigenlijk geen idee wat het was. Wat ik wel wist, was dat ik altijd veel spierpijn had. Was vaak vermoeid, kon me niet goed concentreren, sliep slecht. Helemaal lekker functioneren zat er gewoon niet bij. Daarom voelde ik me ook vaak onbegrepen door mijn omgeving. Je kon aan de buitenkant immers niet zien dat ik iets had.  

 

Gelukkig bevestigen steeds meer onderzoeken dat er waarschijnlijk een teveel of een tekort van bepaalde neurotransmitters in de hersenen is waardoor deze symptomen ontstaan.

 

Bij mij is altijd gebleken dat het noodzakelijk was om rustig en ontspannen te blijven. o.a. Goed slapen, rustig bewegen, veel in de natuur zijn. Bij spanning neemt de pijn in mijn lijf onherroepelijk toe. 

 

Zodoende begon ik een zoektocht om methodes te vinden die bij mij pasten om met de pijn om te gaan. Dat heeft geresulteerd in vele jaren opleidingen en aanvullende cursussen. En nog steeds blijf ik nieuwsgierig en leergierig als ik weer over een bepaalde methode lees. 

 

Ondertussen mag ik dan ook rust en ontspanning in het leven van anderen brengen. Door opleidingen geschoold, maar juist ook vanuit een diepe persoonlijke ervaring weet ik bij bijna iedereen eigenlijk wel de juiste 'touch' te vinden.

 

Mijn behandelingen zijn weliswaar in bepaalde types samengevat, maar desondanks is geen enkele behandeling hetzelfde. De ene keer heeft iemand meer last in de onderrug, de andere keer speelt hoofdpijn een belangrijke rol. Soms past het meer om energetisch te masseren (bijvoorbeeld bij rouw, stress, oververmoeidheid, etc). Een andere keer is fysiek los masseren belangrijker, bijvoorbeeld als aanvullende therapie bij een revalidatietraject o.d.

 

Gevolgde opleidingen en cursussen zijn o.a.

* Medisch pedicure sport: in opleiding sinds september 2019

* Branche opleiding medische pedicure 

* Branche opleiding pedicure
* HBO medische basiskennis;

* Jaaropleiding ayurvedische massage;

* Guasha therapie;

* Dru yoga docente;

* Dru meditatie docente;

* Dorn therapie en Breuss massage

* Atlas Massage;

* Aromatherapie.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 08.00 - 22.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Contact

Burgemeester Grothestraat 7a

3761 CJ  SOEST

06 333 33 280

E: a.borgts@casema.nl