· 

Yoga is zoveel meer dan alleen stretchen

 

Veel mensen denken dat ze lenig moeten zijn om yoga te kunnen doen, maar dat hoeft helemaal niet. Beweging is er weliswaar onderdeel van, maar yoga komt ook in allerlei vormen. Je kan altijd zoeken naar de vorm die het beste bij je past. Yoga bevat echter zoveel meer aspecten.

 

Het is juist ook geschikt voor jou, als je lange dagen achter je computer doorbrengt. Als je voor je werk veel aan de weg bent en in files staat. Als je een druk gezin hebt en van hot naar  haar holt om de kinderen op tijd bij de sportclubs te krijgen. Als je maar last blijft houden van je nek of die ene schouder.

Maar ook als het je allemaal even te veel wordt, als je hulp kan gebruiken bij het ordenen van je hoofd. Als je verdrietig bent bij verlies van iemand die dicht bij je staat. 

 

Yoga gaat namelijk ook over technieken om je ademhaling te reguleren. Het gaat over bewustwording van je houding, waardoor je niet alleen fysieke voordelen ervaart. Je zit er in z'n geheel gewoon een stuk lekkerder door in je vel.

 

Mijn korte en betaalbare privélessen kunnen je helpen heel doelgericht voor jou persoonlijk weer de puntjes op de i te zetten. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Voor al mijn diensten kan u een cadeaubon aanschaffen. Ook kan u betalen met een Knollenbon. De bonnen kunnen niet  ingewisseld worden voor geld.

 

Let u a.u.b. op de annuleringsvoorwaarden op de laatste pagina.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: op afspraak

Contact

Burgemeester Grothestraat 7a

3761 CJ  SOEST

06 333 33 280