Dorn therapie

 

De wervelkolom is het stabiele omhulsel van het ruggenmerg. De grootste bundel zenuwen die van de hersenen naar al onze organen in het lichaam voert. 

Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan variëren tot wel 4 centimeter. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt het ruggenmergkanaal in een andere houding.

 

Mensen die al heel lang rug- en gewrichtsklachten hebben, krijgen vaak te horen: “Er is niets meer aan te doen, het is slijtage en u moet er maar mee leren leven….”

Daar zijn de meningen over verdeeld. Een machine slijt, maar een levend organisme herstelt zich zo lang het leeft. Al onze organen, botten, weefsels, gewrichten, alle cellen bevinden zich in een voortdurend proces van afbraak en vernieuwing. Daardoor zijn wij tot op hoge leeftijd nog in staat ons aan nieuwe situaties en belastingen aan te passen.

De Dorntherapie komt uit Duitsland. In tegenstelling tot “kraken” is de Dorntherapie een milde therapie. Met de duimen zet de  Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug. Tegelijk maakt hij/zij het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen.

En na elke behandeling heb je ook nog eens een fijn en ontspannen gevoel

 

Dorn therapie duurt 30 minuten  minuten. Kosten 3 behandelingen: 97,50 euro. Losse vervolgbehandelingen: 35 euro

In combinatie met een Breuss massage 60 minuten. 3 Behandelingen: 150 euro. Losse vervolgbehandelingen: 52,50 euro.

 

De inhoudelijke informatie over Dorn Therapie is mede tot stand gekomen door www.ideletteeijgelaar.nl 

 

Voor al mijn diensten kan u een cadeaubon aanschaffen. Ook kan u betalen met een Knollenbon. De bonnen kunnen niet  ingewisseld worden voor geld.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 08.00 - 22.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Contact

Burgemeester Grothestraat 7a

3761 CJ  SOEST

06 333 33 280

Email: a.borgts@casema.nl